Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Èxit de participació al Motivation Day
T.E.
16/01/2018

La primera edició de la jornada de motivació i felicitat a l'empresa «Motivation Day» ha reunit aquest matí a uns 150 professionals que han parlat sobre la gestió dels recursos humans i la comunicació a l'empresa, i de noves eines per a fomentar la implicació dels treballadors a les corporacions. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat «l'èxit de convocatòria d'aquesta primera edició, en vista del qual podem garantir la continuïtat del Motivation Day de cara a l'any vinent».
En les conferències han participat responsables de departaments vinculats a la gestió de personal d'empreses com Elring Klinger, Viajes Para Ti, Elix Polymers, Laboratorios Quinton, Happy Force, Messer Ibérica, Vopak Terquimsa, The Smart Grup i TeamEQ. El Motivation Day s'ha dirigit a perfils professionals com gerents, directius, caps de departaments, psicòlegs, emprenedors i coachs, entre d'altres.
El programa del Motivation Day ha comptat amb la realització de tallers, conferències i monòlegs. Els ponents han coincidit en destacar que l'estabilitat laboral, la flexibilitat horària i unes condicions salarials dignes, són la base a partir de la qual començar a treballar en la motivació dels treballadors. Durant la jornada s'han explicat algunes eines de les empreses per millorar la productivitat i generar un impacte positiu en el clima laboral.
El «Motivation Day» s'ha fet coincidir amb el tercer dilluns de gener, el qual en els darrers anys s'ha batejat amb el nom de «Blue Monday» o dia més trist de l'any. La jornada ha estat possible gràcies al patrocini de les empreses Servei de Prevenció de Riscos Laborals, Salut i Treball, i Elring Klinger, i a la col•laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies