Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L’Ajuntament de Cambrils i SECOT signen un conveni per fomentar l’emprenedoria
T.E.
12/01/2018

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el president de la delegació provincial del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (SECOT) a Tarragona, Tomás Berasategui, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, s’han reunit avui per renovar el conveni de col•laboració per fomentar l’emprenedoria a Cambrils.

El servei municipal de suport a les empreses i persones emprenedores Cambrils Emprèn ja fa més de quatre anys que treballa conjuntament amb aquesta entitat formada per antics empresaris i executius per reforçar el catàleg de serveis que s’ofereixen en l’àmbit de l’emprenedoria.

Mitjançant aquest conveni, SECOT ofereix serveis d’assessorament i tutories sobre gestió i desenvolupament empresarial amb l’objectiu de donar suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial, difondre l’esperit emprenedor i la cultura d’empresa i fomentar la creació de l’activitat empresarial i la consolidació de la microempresa.

Els seus voluntaris de SECOT són professionals qualificats jubilats, prejubilats o en actiu que, amb esperit altruista, assessoren de manera confidencial analitzant, fent diagnosis i proposant accions pel desenvolupament empresarial.

Com marca el conveni, a Cambrils oferiran assessorament tècnics empresarial a persones emprenedores, diagnosis empresarials de la situació i del funcionament de microempreses que vulguin millorar la seva adaptaciói al mercat empresarial, i dinamització de projectes sèniors i júniors.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies