Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Un centenar d’expositors i homenatge al comerç local a la Fira de Mostres d'Amposta
T.E.
01/12/2017

Més d’un centenar d’expositors, un 25% dels quals nous, són les grans xifres de la Fira de Mostres d’Amposta. Enguany, del 6 al 10 de desembre, amb novetats i un ampli programa d’activitats paral·leles. Una Gala del Comerç reconeixerà els establiments que porten 25 i 50 anys oberts. Es presentarà el nou servei caní de la Policia Local i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, presidirà el lliurament de les Beques a l’Excel·lència.

La Fira de Mostres d’Amposta arriba enguany a la seua 57a edició i també manté la gratuïtat d’accés a la fira així com també l’horari partit, d’11h. a 14h. i de 16h. a 21h. Entre les novetats d’enguany destaca la incorporació, dins de la programació de Fires, de l’homenatge als comerços que tenen 25 i 50 anys.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat els detalls d’aquesta 57a edició, tot assenyalant que “malgrat la dificultat que pot representar muntar quan fira multisectorial com la d’Amposta, s’està mantenint el nivell d’expositors dels últims anys”. Tomàs també ha explicat que la persona que inaugurarà enguany serà Joan Cercós, un “ampostí molt vinculat a la pagesia i del teixit associatiu d’Amposta, que va ser el responsable de la secció de l’arròs a tot l’Estat espanyol del sindicat agrari Unió de Pagesos i que també va formar part de la comissió d’experts de la Unió Europea, a Brussel·les, on es debatien temes relacionats amb el món de l’arròs a nivell internacional. Del programa d’activitats, Tomàs també ha destacat la presentació de la nova uniformitat de la Policia Local d’Amposta i l’acte d’entrega d’una moto elèctrica a aquest cos de seguretat, “actuació en la línia de l’aposta de l’equip de govern per la eficiència energètica”. Aquest acte serà el dimecres 7 a les 11 del matí a l’auditori municipal.

Una de les novetats d’enguany és la incorporació de la Gala del Comerç. Serà divendres 8 serà l’Homenatge als Comerços de 25 i 50 anys, un acte coorganitzat per la regidora de Comerç i Mercat Municipal de l’Ajuntament, la Federació de Comerç d’Amposta (FECOAM) i l’Associació de Venedors del Mercat. S’homenatjaran 12 comerços de 50 anys i 19 de 25 anys. A més a més, també es farà un reconeixement als paradistes de 2a i 3a generació del Mercat Municipal, que enguany compleix 70 anys. La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, assenyala que “aquest acte s’ha fet en el marc de la Fira de Mostres, perquè el comerç també ha estat un impulsor important de la cita”.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies