Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La MADE dedica la pròxima jornada a les alternatives al monocultiu energètic
T.E.
21/11/2017

La Mesa d'Alcaldes per l'Energia (MADE) farà dijous 23 de novembre una nova jornada a la Ribera d'Ebre. En aquesta ocasió la dedicarà a les alternatives per a un territori energètic, amb què debatrà sobre com fer una transició correcta per passar d'un model basat principalment en la producció d'energia a un altre més diversificat.


La jornada MADE 2017 tindrà lloc al teatre La Llanterna de Móra d'Ebre. Les ponències tindran com a eix temàtic la recerca d'alternatives a la producció energètica en territoris on aquesta característica és predominant, com la Ribera d'Ebre. De fet, una de les conferències té com a títol 'Transició energètica al territori MADE' i comptarà com a ponents amb el gerent d'Eolic.Cat, Jaume Morrón, el director de l'oficina de la UE a Barcelona, Ferran Tarradellas, i el delegat de Red Eléctrica de España, Lluís Pinós, que farà de conductor del debat.

D'altra banda, també hi haurà una ponència sobre el 'Pacte d'Alcaldes' o una conferència sobre 'Claus per a un nou paradigma energètic'. La inauguració de la jornada, a les 9.30 h, anirà a càrrec de Josep Maria Buixeda, alcalde d'Ascó i president de MADE; Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i alcaldessa de Vinebre, i Joan Piñol, alcalde de Móra d'Ebre.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies