Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El II Fòrum d'Inversió CAT SUD aposta per la formació amb una conferència d'ESADE
T.E.
17/11/2017

El pròxim dijous 23 de novembre torna el Fòrum d'Inversió CAT SUD, organitzat per l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i ACCIÓ. En aquesta segona edició s'ha apostat per un format centrat en la formació que comptarà amb una conferència a càrrec de l'escola de negocis d'ESADE. Durant la xerrada s'explicaran els riscos i patrons poc visibles que s'han de conèixer i preveure en relació a la funció dels business angels. Es parlarà també de com distingir entre projectes viables per a la inversió, com negociar amb emprenedors i altres inversors, i com ser un bon conseller en una start-up, entre d'altres. La xerrada està dirigida a inversors privats, directius, empresaris, family offices i emprenedors.
El Fòrum posarà en contacte potencials inversors amb emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, creant així un espai d’oportunitats que té com a objectiu potenciar l’emprenedoria al territori. Les 5 idees de negoci que es presentaran han estat seleccionades per tractar-se de les més innovadores i amb millor viabilitat econòmica i potencial de creixement.

Podien optar a la convocatòria del Fòrum projectes constituïts com a start-up en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Amb la presentació dels projectes davant dels potencials inversors culminarà un procés que, a banda de la selecció, ha inclòs una sessió formativa gratuïta per a perfeccionar les habilitats a l'hora de presentar els projectes davant un futur inversor. L'acte es farà a les instal·lacions de firaReus a l'edifici Tecnoparc.
Durant la sessió es podrà conèixer el cas d’èxit de CAPTIO, una start-up de Tortosa que ha desenvolupat un software de gestió de despeses empresarials al núvol i que recentment ha tancat una ronda de finançament per expandir-se internacionalment.
L'acte es complementarà amb un cafè networking que permetrà generar sinergies entre tots els participants.
Un fòrum que aglutina esforços i ofereix una plataforma única i potent. Aquest és el segon any que l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i ACCIÓ -l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya- convoquen de manera conjunta aquest esdeveniment, que té el seu origen en dues iniciatives anteriors destinades a posar en contacte fons de finançament i projectes emprenedors: el Fòrum d’Inversió dipta.cat impulsat per la Diputació de Tarragona i el Fòrum d’Inversió Tarragona Reus promogut pels ajuntaments d’aquestes dues ciutats. La suma d’esforços i la confluència en un únic esdeveniment permet oferir ara un punt de trobada més potent entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies