Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Els empresaris de la Cambra de Reus creuen que la situació econòmica millorarà en els mesos vinents
T.E.
07/11/2017

Segons una enquesta encarregada per la Cambra de Comerç de Reus, el 42% dels empresaris de la demarcació cameral consultats apunta que la situació econòmica serà millor en un any, un cop consolidat l'escenari polític. El 43%, per la seva banda, opina que serà igual, mentre que el 10% creu que serà pitjor o molt pitjor (el 7% i el 3%, respectivament).
En enquesta encarregada per la Cambra de Comerç a l’empresa Ceres, el 43% dels enquestats ha fet constar que la situació al tercer trimestre d'enguany és igual que al mateix període de l'exercici anterior, mentre que tan sols el 5% ha manifestat que sigui pitjor.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha comentat que “les moderades percepcions sobre el futur poden deure's a la situació política, si bé "la recuperació econòmica no s'ha acabat de consolidar" i que aquest fet ha pogut tenir a veure amb les respostes aportades.

Hi ha dates molt positives. Com per exemple, que el 40% dels empresaris manifesta que la xifra de negoci de les seves organitzacions ha augmentat en relació al trimestre anterior de l'any, si bé en un 68,3% dels casos la contractació de nou personal no creix sinó que es manté. Aquesta és una tendència que es mantindrà en un futur immediat (el 83,3% dels enquestats així ho ha assenyalat).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies