Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Esquiades SnowFun ja reuneix més de 25 expositors del sector
T.E.
02/11/2017

Esquiades SnowFun, la primera fira de neu experiencial, es convertirà en l'epicentre del turisme de muntanya els pròxims 11 i 12 de novembre a Reus. L'esdeveniment, enfocat sobretot a l'experiència del client, serà un espai dinàmic i interactiu, tant pels esquiadors com per aquelles persones que no han esquiat mai.
A Esquiades SnowFun es congregaran les principals empreses i organismes vinculats a l'esquí i l'snowboard: estacions d'esquí, agències de viatges, touroperadors, allotjaments, destins de muntanya, distribuïdors de material d'esquí i premsa especialitzada en el sector.
Experiencial en tots els sentits
La fira es dividirà en 5 espais que guiaran el visitant per diferents experiències amb un denominador comú: el món de l'esquí. Així doncs, a Esquiades SnowFun s'hi trobarà tecnologia, cuina i activitats de muntanya. Es comptarà, també, amb un espai de 1.500 m² d'exposició i d'una zona per gaudir de pel•lícules i xerrades.
Un dels principals reclams de la fira serà la tecnologia, sempre vinculada a la neu i l'esquí. A l'espai SnowTech hi haurà el simulador d'esquí més avançat del moment, que vindrà directament d'Alemanya per fer la seva primera prova a la península. D'altra banda, Sony Center Reus participarà en la fira amb una zona de videojocs amb la neu com a temàtica central, així com amb ulleres de realitat augmentada.
L'àrea més lúdica de la fira, SnowActivities, tindrà activitats relacionades amb la muntanya i l'esquí: trineus de mushing, de la mà de Grandvalira i tallers interactius de manteniment del material d'esquí i snowboard, cortesia de la marca andorrana Pic Negre. També es podrà visitar l'Hotel Iglú de Grandvalira i provar el circuit de karts de Vallnord. Per la seva banda, el centre termal Caldea oferirà massatges gratuïts per a tots els assistents.
A més, l'estand d'Esquiades.com reunirà part de l'espai SnowCook, on es podran assaborir degustacions de cuina de muntanya. A més, la fira també comptarà amb foodtrucks amb productes vinculats a la gastronomia de muntanya.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies