Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La poma a les muntanyes de Prades
T.E.
30/10/2017

El proper divendres 3 de novembre, l’IRTA i el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, organitzen a Prades la III Jornada de poma de muntanya.

La poma, per la seva adaptació a zones fredes, pot comportar en zones de muntanya una activitat interessant, proporcionant produccions de qualitat diferenciada en terres que sovint s’han considerat com a limitats per a una agricultura competitiva.

El projecte de fructicultura de muntanya a Catalunya, iniciat al 2009 i desenvolupat per l’IRTA amb el suport del DARP, ha permès comprovar i validar aquesta bona adaptació. Avui aquest conreu és present a set comarques de Catalunya i es disposa de dues marques per la seva comercialització.

Així doncs, a les muntanyes de Prades ens trobem amb zones de conreu infrautilitzades i amb bon potencial de produir una fruita amb una oferta deficitària al nostre país, tal com podrem comprovar en el decurs de la jornada, en la que presentarem els resultats de les varietats experimentades a la finca de Prades i d’altres experiències d’aquest conreu.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies