Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L'oferta d'habitatge de protecció oficial gestionada per REDESSA arriba al 87,5% d'ocupació
T.E.
23/10/2017

L'oferta d'habitatge de protecció oficial de REDESSA arriba ja al 87,5% d'ocupació. Així, dels 160 habitatges que gestiona l'empresa municipal, només en resten disponibles una vintena. Els habitatges estan repartits en 4 promocions: Mas Bertran I (30), Mas Bertran II (68), Granja Massó (16), i la promoció d'habitatges del Barri del Carme – La Patacada (46). Dels 160 pisos, 45 formen part del programa municipal de Borsa d'Habitatge Assequible, que es coordina amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus. Aquesta creixent demanda en l'ocupació dels pisos de protecció oficial respon, entre d'altres, a la rebaixa del 20% dels preus dels lloguers que s'aplica des del l'any passat. El regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de REDESSA, Marc Arza, ha destacat «la tasca d'assessorament realitzada per tal de derivar a les persones interessades en habitatge de protecció oficial a les diferents promocions disponibles i també en els diferents programes d’habitatges».

En el cas de la promoció Barri del Carme – La Patacada, actualment té una ocupació del 100% i pel que fa a les places d’aparcament d’aquesta promoció, que no estan vinculades als habitatges (planta soterrani -2), actualment hi ha 40 places
disponibles. Després de la rebaixa aprovada en el consell d'administració de REDESSA del passat mes de juny, aquestes places tenen un preu de 55 € al mes, enfront dels 78 € que teníen de sortida.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies