Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


SECOT organitza una jornada d’emprenedoria a Cambrils per celebrar els seus deu anys
T.E.
23/10/2017

La regidora de Promoció Econòmica, Ana López, i el president de la delegació de SECOT a Tarragona, Joan Veciana, han presentat avui la jornada d’emprenedoria que l’entitat portarà a terme el proper dimecres 25 d’octubre (19:30 hores) a la Torre del Llimó. La jornada forma part dels actes de celebració del desè aniversari de la delegació de l’associació al Camp de Tarragona. El passat juny l’entitat ja va reunir una trentena de voluntaris a la Torre del Llimó i properament publicarà una breu història d’aquests deu anys, que tot just s’acompliran el proper mes de novembre.

SECOT és una entitat dedicada a l’assessorament, formació i tutories especialitzades sobre gestió i desenvolupament empresarial. Els seus membres són antics empresaris i executius que, en règim de voluntariat, ofereixen els seus coneixements i experiència a entitats, persones i empreses a nivell nacional i internacional, en el marc empresarial, de formació i de serveis socials. El perfil d’aquests voluntaris sènior és divers però tots tenen en comú el fet d’haver liderat el desenvolupament d’empreses de referència del nostre entorn o bé ocupat càrrecs de responsabilitat en empreses estratègiques ubicades al territori.

El servei municipal Cambrils Emprèn, nascut el 2002, ja fa gairebé quatre anys que treballa conjuntament amb aquesta associació per complementar l’assessorament tècnic empresarial que s’ofereix des de l’Ajuntament i afavorir la creació d’ocupació. El vincle entre l’Ajuntament i SECOT, que es va iniciar amb la signatura del primer conveni de col•laboració l’any 2013, ha donat com a resultat una seixantena d’assessoraments tècnics especialitzats, plans de millora i plans de viabilitat per empreses. Aquest 2017 el servei d’informació, assessorament i orientació de Cambrils Emprèn ja ha atès 107 persones, sense comptar les que han participat en les sessions de formació, i ha derivat onze nous casos als voluntaris de SECOT.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies