Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La URV imparteix un Màster en Direcció d'Operacions Logístiques
T.E.
19/10/2017

La URV impartirà pròximament el Màster en Direcció d'Operacions Logístiques amb el suport de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Aquest màster està dirigit a titulats amb grau, llicenciatura o diplomatura en ciències econòmiques (Administració i direcció d'empreses, Empresarials, Econòmiques). Grau, enginyeria o enginyeria tècnica de qualsevol especialitat (Mecànica, Química, Alimentària, industrial, etc.). I altres titulacions afins.

El màster va especialment dirigit a titulats universitaris amb experiència i / o interès en l'àmbit de la Logística. Professionals amb funcions directives de gestió i amb potencial directiu; responsables de departament i tècnics de l'àrea de logística d'empreses industrials i de serveis; professionals d'operadors logístics i empreses transportistes.

El màster s'iniciarà el proper 6 de novembre finalitzant al gener del 2019. L'Autoritat Portuària de Tarragona ha establert un programa de beques per poder cursar aquest màster.

Al moment actual, els processos emmarcats dins de les activitats d'aprovisionament, producció i distribució de les empreses, han aconseguit una gran importància fins a convertir-se en alguna cosa imprescindible per ser competitius en el marc global. D'aquesta forma, les persones que procuren habilitats, generalment complementàries, en l'àmbit de la logística, tenen cada vegada més possibilitats de formar part dels equips directius i participar així en la presa de decisions clau.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies