Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


ExproReus obre portes aquest dimecres amb un total de 200 expositors
T.E.
09/10/2017

exproReus obre portes aquest dimecres en un espai de 23.000 m2 d'exposició i amb un total de 200 expositors. Gairebé la meitat de la superfície està destinada a l'automoció, amb 10.000 m2 on es podran veure pràcticament totes les marques de vehicles i les principals novetats del sector.

Segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «hem tingut un creixement constant de marques d'automoció en els darrers anys, fet que referma el paper de firaReus com a gran aparador del sector a la demarcació».
La gastronomia torna a centrar bona part del programa d'activitats d'exproReus, amb tallers i degustacions de productes i amb la zona exterior del Tasting Village, on novament es concentrarà tota l'oferta de restauració, amb 16 expositors. Destaca el showcooking de la guanyadora de Masterchef Junior 4, Paula Alós, que es farà dijous, dia 12 d'octubre, a les 12 del migdia.

També tenen un lloc destacat els espais dedicats a la llar, les noves tecnologies i la salut, que ompliran el recinte interior de firaReus amb ofertes i promocions especials, algunes de les quals ja es poden consultar a la web de firaReus. Com a novetat d'enguany hi haurà un espai destinat a la lactància materna.
ExproReus és la fira més important del calendari de firaReus i genera un impacte econòmic de 7 milions i mig d'euros, segons l'estudi encomanat l'any passat a Gabinet CERES, realitzat entre 161 expositors i més de 200 visitants.

Tal com ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «firaReus en general i exproReus en particular arriba als 75 anys apostant per la innovació i continuem treballant amb la voluntat d'arribar al públic familiar i també als més joves».
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies