Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Hermanos Guasch SA, al Saló Nàutic de Barcelona
T.E.
04/10/2017

Hospitalet de l’Infant, 4 d’octubre. Hermanos Guasch SA acudeix un any més al Saló Nàutic de Barcelona. Representant de la drassana francesa Beneteau a Tarragona, sud de Barcelona i Castelló, Hermanos Guasch mostrarà als aficionats l’àmplia gamma de la marca, amb especial incidència a les novetats presents al saló: els models Gran Turismo 50 Sportfly, Barracuda 6 i Oceanis 51.1. Juntament a aquests models n’hi haurà exposats 18 més que completen la gamma de Beneteau en este certamen.

La 56 edició del Saló Nàutic de Barcelona tindrà lloc de l’11 al 15 d’octubre al Port Vell. El Saló reunirà la major oferta de la nàutica esportiva i d’esbarjo del país. Es preveu la presència de més de 260 expositors, més embarcacions a l’aigua, especialment de catamarans, i multitud de productes i serveis relacionats amb el mon del mar. L’ampli programa d’activitats inclourà xerrades tècniques, presentacions, tallers i propostes lúdiques per a tots els públics.

Un any més, el saló tornarà a comptar amb diverses àrees temàtiques on es desenvoluparan multitud d’activitats, tant per a professionals como per al públic en general: l’Espai del Mar (conferències i jornades), la Marina Tradicional (tallers i exposició d’embarcacions clàssiques), el Fun Beach (esports nàutics), i els espais gastronòmics Nautic Food Plaza i One Ocean Club.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies