Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Dow Chemical Ibérica, Premi Extraordinari a la Internacionalització de la Cambra de Tarragona
T.E.
02/10/2017

La 21ena edició dels Premis a la Internacionalització, que convoca la Cambra de Tarragona ha distingit en aquesta ocasió a Dow Chemical Ibérica amb el Premi Extraordinari a la Internacionalització, Presspart Manufacturing amb el Premi al Creixement Internacional i a Biovet amb el Premi d’Internacionalització a la Innovació Científica.

Josep Lluís Bonet, President de Cámara de España i President de Freixenet ha estat l’encarregat de lliurar aquests guardons en nom de la Cambra de Tarragona. Aquests guardons posen en valor la internacionalització tot reconeixent aquelles empreses que s’han distingit per la seva reeixida activitat comercial a l’exterior.

En les últimes cinc edicions els convidats d’honor han estat Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; Antoni Massanell, vicepresident de CaixaBank; Antoni Brufau, president de Repsol; Josep Piqué, president de Vueling i Artur Mas, president de la Generalitat.

En la seva intervenció Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, ha recordat que “fa més de 30 anys que a la Cambra de Tarragona piquem pedra al continent africà. Si bé des de la nostra creació hem recorregut tot el món.

Però, com us deia, sense descuidar altres mercats ens hem focalitzat molt en Àfrica. I vam començar a fer-ho quan apostar per aquells destins suposava que alguns et miressin de reüll amb certa incredulitat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies