Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Diputació de Tarragona dóna feina i formació en el sector de les TIC a 20 persones en situació d'atur
T.E.
02/10/2017

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Clúster TIC, impulsa un nou Pla d'Ocupació de Formació que ofereix formació de caire pràctic i teòric i que donarà feina i formació en el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a 20 persones. El programa, que s'ha posat en marxa aquest dilluns té l'objectiu d'afavorir la capacitació i la inserció laboral de persones que es troben en situació d'atur, la majoria d'elles menors de 30 anys.

Les 20 persones seleccionades participaran en un programa remunerat de 6 mesos de durada, a través del qual accediran a més de 400 hores de formació, bàsicament en l'àmbit tecnològic (Mainframes i Java), però també s'inclou un mòdul de llengua anglesa. A més, durant aquest període faran pràctiques remunerades en empreses del sector, que formen part del Clúster TIC. D’aquesta manera, mentre els participants es formen obtenen experiència laboral.

La Diputació de Tarragona impulsa aquest projecte ocupacional de formació de qualitat, teòrica i pràctica, a través de l’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació, per contribuir a la lluita contra l'atur juvenil. Es tracta del tercer projecte d'aquest tipus que, en aquest cas, compta amb les ajudes del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil i del Fons Social Europeu, en el marc del programa de Garantia Juvenil.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies