Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Tarragona acull la 7a Conferència BioEconomic® “Autoconsum Energètic, compartit i recàrrega VE”
T.E.
13/09/2017

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic, impulsen la 7a Conferència BioEconomic® “Autoconsum Energètic, compartit i recàrrega VE”, dins del 4er Cicle de Conferències BioEconomic® 2017 - 2018 “Smart City Tarragona”. Tindrà lloc el proper 15 de Setembre de 2017 a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, de 10 a 13 hores.

La inauguració i benvinguda anirà a càrrec de Santiago Castellà, director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, Begoña Floria, consellera de l’Ajuntament de Tarragona i directora de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City; i Sebastià Parera, manager de BioEconomic.

Es desenvoluparà en dues sessions. En la primera es tractaran temes com el marc legal de les instal·lacions d’autoconsum, com integrar la infraestructura energètica necessària de forma àgil i eficient en la vida quotidiana dels usuaris, i es veuran casos pràctics d’instal·lacions d’Autoconsum i Autoconsum compartit. També es tractarà com es pot combinar l’energia Fotovoltaica i Termodinàmica, com a solució integral d’estalvi Sun Systems Group i AEGIS Technologies.

En la segona sessió es veurà com la producció, el subministrament i l’emmagatzematge d’energia son factors clau per accelerar l’adopció de la mobilitat elèctrica.

Entre els elements a tractar hi haurà la recàrrega del Vehicle Elèctric, els beneficis de l’autoconsum per la recàrrega del vehicle elèctric o les pèrgoles fotovoltaiques amb recàrrega de vehicle elèctric.

Una altra acció que es realitzarà durant la jornada serà la presentació d’AEPIBAL, Associació Empresarial de Piles, Bateries i Emagatzematge Energètic, sota el paraigües de l’associació SECARTYS.

D'altra banda, l’ICAEN (Institut Català de l’Energia) presentarà els marcs legals de l’autoconsum, dels punts de recàrrega per al vehicle elèctric i les subvencions per els sistemes d’emmagatzematge d’energia elèctrica amb bateries associades a instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies