Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Teresa Pallarès deixa la Direcció General de l’Associació Empresarial Química de Tarragona
T.E.
07/09/2017

Teresa Pallarès,Directora General de l’Associació Empresarial Química de Tarragona,deixarà el seu càrrec al finalitzar el seu contracte de cinc anys, un cop assolits els objectius establerts al Pla Estratègic per a aquest període. L’actual Directora General seguirà exercint el càrrec fins al 31 de desembre d’enguany. D’aquesta decisió n’ha estat informada la Junta directiva de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, que es va reunir ahir.

Durant aquest darrer cicle l’AEQT ha augmentat la seva presència pública i s’ha modernitzat, tot canviant la seva identitat visual, llençant una nova web i intranet, remodelant la seu social i potenciant la comunicació interna i externa, així com implementant la seva presència en les xarxes socials i impulsar la participació de la ciutadania en el Panell Públic Assessor com a instrument d’entesa i diàleg amb l’entorn.

Una de les fites més destacades d’aquest període és la constitució al 2014 del clúster ChemMed Tarragona, un projecte impulsat per l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i Port de Tarragona amb la implicació d’altres organismes i entitats relacionades amb el sector. L’objectiu ha estat projectar en l’àmbit internacional l’atractiu i la competitivitat del territori per a la indústria, la docència, la investigació i la logística de la química.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies