Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Salou incrementa d’un 7% les pernoctacions del juliol
T.E.
14/08/2017

Amb el mes de juliol ja tancat les xifres turístiques de Salou posen de relleu la bona marxa de l’activitat turística d’aquesta temporada. Pel que fa a les dades concretes de la capital de la Costa Daurada i segons l’informe de l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic de la URV l’increment de les pernoctacions d’aquest mes de juliol s’ha situat en un 7% més respecte del mateix període que l’any passat, tot i que el 2016 ja va ser un molt bon any.

Les pernoctacions han pujat un 7%, especialment gràcies a l’increment del turisme nacional (un 5,89 % més); del turisme irlandès (un 47,2%) o el turisme rus (un 29,8%). L’alcalde, Pere Granados, afirmava que “per nosaltres és molt important veure com es dóna un augment del turisme nacional que aposta per Salou; això significa que l’ambient polític en el que viu immers Catalunya no està suposant un entrebanc per al sector turístic”.

Per la seva part, el regidor de Turisme, Benet Presas, explicava que s’atribueix, en part aquest increment, a les darreres novetats, les quals han afavorit la situació. “La incorporació de Ferrari Land, ha estat un tema molt important i que ens ha ajudat a pujar una mica”. A més, destacava la bona feina que es fa des del Patronat de Turisme on hi ha una entesa i un treball conjunt amb l’empresa privada. “El binomi sector privat/públic està donant els seus fruits i estem satisfets dels bons resultats”, apuntava.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies