Tarragona Empresarial al Twitter 18/06/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Les cambres de comerç del Mediterrani col·laboraran en la difusió de Tarragona 2018
T.E.
19/07/2017

La Cambra de Comerç de Tarragona i l'Associació de Cambres de Comerç i Indústria del Mediterrani (ASCAME) han realitzat aquesta setmana una visita institucional a l'Ajuntament de Tarragona per enllestir la col·laboració amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El president de la Cambra tarragonina, Andreu Suriol, i el coordinador general d'ASCAME, Anwar Zibaoui, han estat rebuts al Palau Municipal pel conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, qui, posteriorment, ha guiat una visita a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània.

L'Ajuntament de Tarragona i ASCAME col·laboraran conjuntament en diverses iniciatives i projectes conjunts que fomentaran els valors de l'esport i la solidaritat, incidint especialment en l'economia de l'esport.

Aquesta col·laboració es materialitzarà, en primer terme, amb una presentació de Tarragona 2018 durant la XI Setmana Mediterrània de Líders Econòmics que ASCAME organitza a la Llotja de Mar de Barcelona els propers 22, 23 i 24 de novembre. Durant la trobada les empreses assistents rebran informació sobre l'oportunitat de vincular-se amb els valors propis de l'esport com el treball en equip, així com els valors mediterranis pels quals la ciutat de Tarragona sempre ha apostat.

En els propers mesos es preveu la signatura d'un conveni que concretarà l'abast d'aquesta col·laboració. Ja està confirmada, però, la celebració conjunta d'un fòrum sobre economia de l'esport sota el paraigua dels Jocs Mediterranis i cercar fórmules per implicar representants del sector privat en iniciatives previstes en el marc de Tarragona 2018.

ASCAME és una organització internacional sense ànim de lucre que representa el sector privat de la Mediterrània, agrupant prop de 300 cambres de comerç d'ambdues ribes del mar i està considerada com un dels actors més importants del sector privat de l'entorn.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies