Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


“L'abans i el després de la crisi de 2008 a l'economia de Tarragona’’
T.E.
06/07/2017

El Palau Bofarull a Reus va acollir ahir dimecres la presentació del llibre”L’abans i el després de la crisi de 2008 a l’economia de Tarragona”, de Joaquim Margalef i Daniel Miravet. La publicació, editada per la Universitat Rovira i Virgili, compta amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona i de les cambres de comerç de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls a través de la Càtedra Universitat-Empresa.

La publicació fa un balanç de la dinàmica viscuda per l’economia de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre des de l’any 2000, sustentada en els informes de conjuntura fets pel Grup de Recerca d'Indústria i Territori (GRIT) de la URV. Aquests informes s'han fet trimestralment en base a les dades obtingudes a través de les quatre cambres de comerç del territori. Els autors, Joaquim Margalef i Daniel Miravet, ambdós professors associats de la URV, posen de relleu la fragilitat del teixit empresarial, sense deixar d’oferir una visió optimista del potencial que té com a territori de cara al futur, tot reivindicant el paper estratègic que ha de tenir el sud del país.

A la presentació hi han participat, a més dels autors, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el rector de la URV, Josep Anton Ferré; el director de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial, Agustí Segarra, i els presidents de les cambres de comerç de Tarragona, Andreu Suriol; de Reus, Isaac Sanromà; de Tortosa, Josep M. Chavarria, i de Valls, Marcel•lí Morera, entre altres representants institucionals. L'acte ha comptat amb la participació d'Anton Costas, catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona, que ha ofert una conferència sobre les causes i els efectes de la crisi.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies