Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Reus acollirà l'Esquiades SnowFun, la primera fira experiencial per als aficionats a la neu
T.E.
23/06/2017

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor de Projecció Econòmica, Marc Arza, i el gerent d’Esquiades.com, Rafa Fuertes, han presentat aquest dijous, 22 de juny a Barcelona la primera edició de la fira Esquiades SnowFun, la primera fira experiencial per als aficionats a la neu de Catalunya, que tindrà lloc a firaReus. El projecte neix de la col·laboració entre firaReus i Esquiades.com, l'agència líder en vendes de paquets d'hotel més forfait de l'estat espan yol.

L'Esquiades SnowFun vol ser el tret de sortida de la temporada d'esquí 2017/2018 i serà una fira de neu dedicada a la promoció tant de l'esquí com de la resta d'activitats de neu. El públic objectiu de l’esdeveniment són tant aficionats a l’esquí, al snowboard i a les activitats de muntanya, sigui en parella, família o grups d’amics, com aquells que vulguin conèixer més detalls sobre el turisme de neu.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha destacat «la llarga i acreditada experiència de la ciutat en l'organització de fires, congressos i altres esdeveniments de sectors econòmics diversos, a través de firaReus i REDESSA». També ha assegurat que «la promoció econòmica, la creació d'ocupació i la projecció de ciutat són objectius fonamentals del full de ruta de govern».

La fira Esquiades SnowFun tindrà 5 grans zones que la convertiran en l'esdeveniment més complet i innovador del sector de la península. Així, estan previstos els següents espais:

· Snowtech: Amb les últimes tecnologies del món de la neu i amb, entre d'altres, el simulador d'esquí més innovador del món.
· Snowtalks: Presentacions, monòlegs de neu, tallers i conferències.
· Snowcook: Menjar de muntanya, foodtrucks i degustacions.
· Snowactivities: Activitats lúdiques relacionades amb l'esquí i la muntanya, com mushing, una pista de gel per a nens.
· Snowexpo: Espai d'exposició, estands i demostracions.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies