Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Tarragona Impulsa i Secot renoven la col·laboració per ajudar els emprenedors del territori
T.E.
15/06/2017

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i l'associació SECOT de voluntariat sènior d'assessorament empresarial, refermen la col·laboració per fomentar l’emprenedoria al territori. Així ho han ratificat aquesta setmana amb la signatura d'un conveni a càrrec del conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, i el president de SECOT, Joan Veciana.

L'acord preveu que SECOT continuï oferint serveis d'assessorament i tutories sobre gestió i desenvolupament empresarial als emprenedors que s'acosten a Tarragona Impulsa. L'objectiu és ajudar a preparar el Pla d'Empresa i acompanyar la posada en marxa de l'activitat. D'altra banda, SECOT també oferirà acompanyament a les empreses guanyadores dels Premis Empresa Tarragona Impulsa i a les empreses usuàries del servei de coworking. A més, l'entitat oferirà dues sessions formatives per al personal tècnic del Servei d'Emprenedoria de Tarragona Impulsa.

L'acord permet perllongar una col·laboració iniciada l'any 2013, i que també s’estén als participants del programa Yuzz.

Els associats de SECOT, que són voluntaris, provenen del sector empresarial i professional; tots són executius jubilats o prejubilats que ofereixen la seva experiència i coneixements en gestió empresarial.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies