Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Redessa crea l'escola d'emprenedoria per oferir formació específica als emprenedors
T.E.
14/06/2017

Redessa crea l'Escola d'Emprenedoria a través de la qual s'oferirà formació específica per a emprenedors. Sota el paraigua de l'Escola d'Emprenedoria es desenvoluparan càpsules de caràcter genèric dedicades als emprenedors i també sessions informatives centrades en diferents sectors econòmics de la ciutat.

La primera de les línies de treball de l'Escola és l'«Itinerari d'acompanyament per a la creació de la teva empresa» a través del qual s'han reestructurat i ampliat les càpsules formatives que es fan al llarg de l'any i que són imprescindibles per a crear una empresa. Així el recorregut contemplarà els següents àmbits:

1. La idea de negoci
2. El pla d'empresa
3. Les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l'empresa 4. Fiscalitat, impostos i taxes
5. Formes de finançament disponible
6. Màrqueting: mercat, clients i estratègia empresarial
7. Ubicació empresarial

Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions de l'itinerari, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l'Escola d'Emprenedoria. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat «la voluntat de millorar el servei que s'ofereix des de Redessa i d'oferir un estímul per als emprenedors que busquen millorar la seva preparació i poder presentar majors garanties a l'hora de cercar finançament».

Per a realitzar aquest Itinerari Redessa compta amb la col·laboració d'empreses i institucions de referència com ara la URV (a través del Màster en Direcció i Gestió d'Empreses), JURISA, PIMEC, AFCA, ESIC Business and Marketing School i l'Agència de Promoció de Ciutat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies