Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L’Ajuntament d’Altafulla i la Universitat Rovira i Virgili segellen l’acord per l’adhesió del municipi a la Xarxa URV Emprèn
T.E.
07/06/2017

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, acompanyat del regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament, Jaume Sànchez, i el director de la Càtedra URV d’Emprenedoria i Creació d’Empreses, Pere Segarra, han signat aquest matí el conveni amb la Universitat Rovira i Virgili pel qual el municipi s’adhereix a la Xarxa URV Emprèn.

Aquest acord permetrà a l’Ajuntament d’Altafulla beneficiar-se de les activitats i tallers que organitza aquesta plataforma, que té com a objectiu estimular el dinamisme del teixit empresarial, promoure la innovació, la creació d’ocupació i l’enfortiment de l’economia local a través de les organitzacions adherides.

El director de la Càtedra URV d’Emprenedoria i Creació d’Empreses, Pere Segarra, ha remarcat la importància d’afegir l’Ajuntament d’Altafulla a la plataforma del qual ha destacat que “és una de les institucions més dinàmiques” en aquest àmbit de la formació professional, i ha recordat que la Xarxa URV Emprèn ja aglutina una cinquantena d’organitzacions públiques i privades.

Per la seva banda, el regidor de Comerç i Consum, Jaume Sànchez, ha valorat “molt positivament” aquesta adhesió i ha recordat que “ja fa dos anys que la URV ens assessora i ens complementa en aquelles necessitats d’emprenedoria que tenim”. Sànchez ha destacat també l’èxit d’assistència que han tingut les jornades de treball que s’han fet fins ara i que en sumen sis des de tallers d’e-commerce a activitats de networking.

Precisament, la propera jornada de treball se celebrarà el proper 13 de juny, a les 19h, a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla. El taller porta per títol “La re-invenció dels clàssics i les noves realitats: Càmpings i turisme rural", i anirà a càrrec de la Dra. Marta Nel·lo, que moderarà una taula rodona amb representants dels diferents sectors.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies