Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Redessa, el millor viver d'empreses de categoria mitjana de l'Estat espanyol
T.E.
06/06/2017

Redessa és el millor viver d'empreses de categoria mitjana de l'Estat Espanyol segons un estudi de la Funcas (Fundación de Cajas de Ahorros) que analitza els serveis d'un total de 578 vivers de tota Espanya.

L'enquesta ha tingut en compte diferents criteris com ara:

- Difusió de l'esperit emprenedor: activitats de suport al desenvolupament d'idees de negoci i organització d'activitats dirigides augmentar les possibilitats d'èxit d'una start up.

- Incubació bàsica: conjunt d'activitats que proporciona el viver en el moment de la posada en marxa d'un negoci (serveis de tutoria i consultoria empresarial personalitzada i formació específica).

- Incubació avançada: suport proporcionat als viveristes en el moment que l'empresa està més madura, fins al moment en el qual deixen el viver (accés a finançament acords de col·laboració, internacionalització).

- Graduació: conjunt d'activitats que realitza un viver, enfocats a mantenir el suport a l'empresa allotjada després que abandoni les seves instal·lacions.

I si en la categoria mitjana Redessa és líder a l'Estat, pel que fa al rànquing global, actualment ocupa l'onzè lloc del rànquing global de vivers de l'Estat. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica Marc Arza, ha declarat que «els bons resultats obtinguts en aquesta enquesta són un gran estímul per continuar treballant per situar-nos entre els 10 millors vivers avançats a Espanya».

Segons l'estudi de la Funcas com a viver s'entérn un espai d'oficines compartit, que ofereix als seus usuaris un ventall de recursos i serveis com ara assessorament empresarial i possibilitat d'accedir a contactes empresarials, factors que augmenten les possibilitats d'èxit de l'empresa. Entre els seus objectius hi ha la generació de llocs de treball i la voluntat de fomentar i millorar el sector emprenedor i donar servei a les
empreses a través d'assessorament i programes específics.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies