Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Activa Mútua consolida la seva presència a l'estratègic sector del transport
T.E.
02/05/2017

Activa Mútua prossegueix consolidant i enfortint el seu posicionament a l'estratègic sector estatal de la logística i el transport, mitjançant la seva oferta de serveis i assessorament en matèria de salut laboral i prevenció de riscos laborals.

Després del recent acord de col•laboració subscrit el passat mes d'abril amb l'Associació Nacional d'empreses del Transport (Transportave) -rúbrica que va ser possible gràcies a la intermediació del delegat d'Albacete d'Activa Mútua, Alfredo Morcillo- i en la qual van intervenir el president de Transportave, José Manuel Peña, i el director d'Activa Transport i Logística, Manuel Alonso; se succeeixen ara dos nous convenis que confirmen el posicionament de la mútua en aquest sector estratègic: el 16 de maig amb l'Associació de Transportistes Autònoms de Salamanca (Astasa) i el 19 de maig amb la Federació Empresarial de Transport de Mercaderies per Carretera de Galícia (Fetram).

Uns acords que han estat afavorits per Transportave. L'acord amb Astasa també va comptar amb el suport del director provincial de Salamanca d'Activa Mútua, Juan Miranda. I el de Fetram amb el recolzament del director provincial de la Corunya, Alejandro Manuel Fernández. El conveni amb Fetram també implica a l'Associació de la Corunya d'Empresaris del Transport (Ascentra), l'Associació Empresarial de Transports Riu Miño (Aetram) de Lugo i l'Associació Empresarial de Transport Frigorífic i Mercaderies (Atefrimer) de Vigo. En la rúbrica d’aquest macro conveni van participar el president de Fetram, Antonio Señaris del Rio, i Manuel Alonso, director d'Activa Transport i Logística.

Activa Mútua impulsa des de 2016 una oficina sectorial d'àmbit estatal dedicada al sector del transport i la logística amb la finalitat d'emmotllar l'oferta mèdic-assistencial i les prestacions de la Seguretat Social als requeriments específics d'aquest sector.

El compromís d'Activa Mútua és desenvolupar accions informatives d'assessorament i divulgació, tant en matèria de salut laboral i prevenció de riscos en general, com dels serveis que la pròpia entitat presta
en aquestes matèries.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies