Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El servei d’emprenedoria de Tarragona Impulsa ofereix formació per autònoms, microempreses i pimes
T.E.
29/05/2017

Aquesta primavera l'Ajuntament de Tarragona manté, a través del Servei d'Emprenedoria de Tarragona impulsa, les càpsules formatives adreçades a emprenedors, microempreses i PIMES per dotar els participants d'eines per desenvolupar i consolidar el seu projecte empresarial.

Des d'ara i fins a l'estiu estan programades tres sessions, que tractaran de màrqueting low cost, formació financera i gestió de marca:

· El dimarts 30 de maig, a les 16 h, tindrà lloc la sessió ‘Màrqueting Low Cost per a empreses que comencen’, on es donen claus per desenvolupar un pla de màrqueting ambiciós però realista i pràctic al mateix temps.

· El dijous 8 de juny, a les 9 h, tindrà lloc la sessió 'Com interpretar els papers del gestor. Balanç i compte de resultats', una sessió recomanable abans de realitzar el pla econòmic i financer.

· El dimarts 20 de juny, a les 16 h, tindrà lloc la sessió 'Personal Branding i gestió de marca', on es treballaran les eines per aconseguir una marca ben definida, pensada i coherent.

Totes les sessions s'imparteixen al Magatzem 2 de la Tabacalera, duren 4 hores i són gratuïtes amb inscripció prèvia a través del web de Tarragona Impulsa.

Les accions formatives del Servei d'Emprenedoria de Tarragona Impulsa continuaran a la tardor amb sis noves sessions dedicades a aspectes com el neuromàrqueting, la fiscalitat dels autònoms o el design thinking, entre d'altres.

Aquesta formació està subvencionada pel programa Catalunya Emprèn, amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Tarragona.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies