Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ofereix el màster en Direcció d'Operacions Logístiques
T.E.
29/05/2017

La Universitat Rovira i Virgili ofereix la possibilitat de cursar el màster en Direcció d'Operacions Logístiques amb l'objectiu d'actuar en el desenvolupament de les tasques logístiques d'acord amb la normativa vigent. A més, vol aplicar estratègies de gestió d'empresa relatives a la producció i serveis com: la planificació, control i programació de la producció, disseny del producte i del procés, anàlisi dels moviments interns i externs de matèries primeres, productes semielaborats i acabats en les diferents etapes de la cadena de distribució.

El curs està dedicat a graduats, llicenciats o diplomats en ciències econòmiques o enginyers de qualsevol especialitat (Mecànica, Química, Alimentària, Industrial, etc.). També s'acceptaran altres titulacions afins o titulats universitaris amb experiència i / o interès en l'àmbit de la Logística. En el moment actual, els processos emmarcats dins de les activitats de proveïment, producció i distribució de les empreses, han aconseguit una gran importància fins a esdevenir una cosa imprescindible per ser competitius en el marc global. D'aquesta manera, les persones que procuren habilitats, generalment complementàries, en l'àmbit de la logística, tenen cada vegada més possibilitats de formar part dels equips directius i participar així en la presa de decisions clau.

El professional amb aquesta especialitat pot optar a càrrecs de tècnic i direcció de logística, sense oblidar les tasques a desenvolupar en l'Administració Pública vinculada als moviments de les mercaderies o també amb consultor independent.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies