Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El VIIIè concurs l’Institut Emprèn premia les millors propostes de negoci entre els estudiants de Salou
T.E.
25/05/2017

Avui s’han lliurat els premis de la vuitena edició de l’Institut Emprèn, un concurs que organitza la regidoria de Promoció Econòmica i que busca implicar els joves que cursen cicles formatius i batxillerat de Salou en el foment de l’empresa i l’auto-ocupació. En aquesta edició s’han presentat fins a 64 estudiants a concurs, els quals han presentat diverses propostes de negoci que ha valorat un jurat que ha examinat fins a 26 treballs. Finalment, el jurat ha premiat quatre projectes i s'han distingit quatre treballs més amb un diploma. El veredicte, el qual s'ha procedit avui a llegir en veu alta amb una sala plena de gom a gom amb els participants, ha distingit els següents treballs:

PREMI AL MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL, valorat en : 500 € ha estat una sabatilla esportiva que incorpora una plataforma aspiradora, ZASP 2000, format pels alumnes de l’Escola Elisabeth: Alexandra Corral, Silvia Faura, i Helena Menor.

PREMI AL PROJECTE MÉS BEN TREBALLAT, valorat en : 500 € ha estat per BE EASY SLNE, format pels alumnes de l’ Institut Jaume I: Júlia Bono i Elena Ros, les quals han proposat un servei de càtering especialitzat adaptat a diferents intoleràncies alimentaries i demandes especifiques.

PREMI AL PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en : 500 € per GOTAL TONIC, format pels alumnes de l’Institut Marta Mata: Cristina Moreno i Patricia Rubio. Es tracta d’un líquid especial per a persones daltòniques que proporciona una visió total dels colors a qui l’utilitzi.

PREMI AL PROJECTE MÉS RESPONSABLE SOCIALMENT, valorat en : 500 € per CAPGIREM, format pels alumnes de l’Institut Jaume I: Montse Girona i Lluïsa Vinaixa. Capgirem és un supermercat de proximitat adaptat per a persones amb alguna discapacitat.

A més s'han concedit fins a quatre mencions: DIPLOMA PER AFAVORIR EL CONSUM RESPONSABLE per a TVSION COOL, format pels alumnes de I’Institut Jaume I: Raúl de la Cruz, i Yulia RYbakova; un DIPLOMA PEL COMPROMÍS AMB EL MUNICIPI DE SALOU per a SEE WELL, format per l’alumna de l’Institut Marta Mata: Marta Mateo; i un DIPLOMA A L‘EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT pel treball LEGACY, format pels alumnes de l‘Escola Elisabeth: Pablo García, Juan Oyonate, Gerard Pascual, i Daniel Rogach. La darrera MENCIÓ ESPECIAL, amb DIPLOMA ha estat per WAKECARP, format per les alumnes de l’Institut Jaume I: Anaïs Inglés, Rocío Ferreyra, i Belén Moya.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies