Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La 60a Fira Multisectorial de Cambrils obrirà del 2 al 4 de juny amb 338 estands i 208 expositors
T.E.
24/05/2017

La Fira Multisectorial de Cambrils celebra els seus 60 anys d’història amb un augment d’estands i activitats. L’aparador comercial de referència tornarà del 2 al 4 de juny amb 36.000 metres d’exposició comercial, 338 estands i 208 expositors, la incorporació de nous sectors com el caravàning, la jardineria o els serveis de salut, i un gran nombre d’activitats lúdiques i festives.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, han presentat avui el programa de la propera edició i han destacat aquesta doble vessant econòmica i lúdica de la fira. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que la fira és una oportunitat pels expositors i els consumidors però també s’ha convertit en un punt de retrobament pel públic més fidel.

En la mateixa línia, la regidora de Promoció Econòmica ha destacat l’alt índex de repetició d’expositors, la captació de nous sectors i l’expectació que genera entre els diferents tipus de públic. La regidora també ha explicat que enguany es mantindran iniciatives que es van posar en marxa l’any passat com la nova imatge i comunicació, la fira virtual, l’espai Niu Projectes per joves emprenedors o l’espai Food Trucks & Circus amb espectacles, tallers i zona de pícnic pel públic familiar.

Com a novetats d’aquesta edició, la Torre del Llimó estarà oberta i integrada dins l’espai medieval. L’equipament es convertirà en un centre d’emprenedoria medieval amb una mostra d’oficis tradicionals, tallers infantils d’oficis (vidrier, torner, pastisser, ferrer i cisteller), un campament medieval i una exposició d’armes, armadures, cascs i cuirasses.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies