Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L'empresa catalana Tecnovit obre una filial a Colòmbia amb l'objectiu d'exportar 10 tones al mes de productes per alimentació animal
T.E.
22/05/2017

L’empresa catalana Tecnovit, dedicada a la fabricació i venda de complements alimentaris de nutrició animal, ha obert una filial a Colòmbia amb l’objectiu d’exportar 10 tones de la seva producció al mes. L’empresa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ per introduir-se en aquest país sud-americà a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Bogotà, amb un projecte que va començar l’any 2015 arran d’una missió empresarial en aquest país.

Tecnovit, que produeix els seus productes majoritàriament a Alforja (Tarragona), ha ubicat la seva nova oficina a Bogotà amb una plantilla de 6 treballadors. La filial distribuirà un volum de 10 tones mensuals de complements alimentaris per nutrició animal -amb la previsió d’ampliar la xifra a 20 tones- a diferents punts de venda de tot el país, entre els quals hi ha distribuïdors i fabricants locals de pinsos per a la producció animal, principalment.

Segons el responsable d’exportacions de Tecnovit de Llatinoamèrica, Josep Sendra, la creació de la filial a Colòmbia és un pas estratègic per l’empresa. En aquest sentit, assegura que “Colòmbia té un mercat amb potencial i es troba en constant creixement”, destacant que “la demanda en el sector de la nutrició animal és molt elevada i les empreses requereixen additius com els nostres per millorar la qualitat de la producció”.

L’empresa, que exporta el 21% del seu volum de negoci, va iniciar les vendes dels seus productes a l’exterior l’any 2005 a Europa, mentre que posteriorment va expandir-se al sud-est asiàtic i Llatinoamèrica. A més, la nova filial de l’empresa a Colòmbia complementarà l’oficina ubicada a Rússia. Fundada l’any 1997, Tecnovit compta actualment amb una plantilla 34 treballadors.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies