Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Fira Marítima de la Costa Daurada obre portes amb expectatives d’èxit
T.E.
13/05/2017

La 10a Fira Marítima de la Costa Daurada quedava inaugurada oficialment aquesta tarda. Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, n’ha estat l’encarregat. La Fira, que començava ahir, s’allargarà fins diumenge al vespre amb més de 40 estands i expositors i una trentena d’activitats.

Passades les cinc de la tarda començaven els parlaments, de la mà de Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils. L’entitat, per delegació de l’Ajuntament de Cambrils, organitza la Fira Marítima de la Costa Daurada. Enguany, però, és una edició especial, ja que celebra els seus 10 anys. Vallverdú ha destacat l’esforç de totes aquelles persones que fan possible la Fira Marítima, que permeten el seu manteniment i millora any rere any.

Ana López, regidora de promoció econòmica, ha recordat les possibilitats que ofereix la nàutica i tots els serveis que l’envolten i que complementen l’economia del municipi. Ha fet incís en que cal diversificar l’oferta i aprofitar els recursos naturals de Cambrils, tal i com es fa des del sector nàutic.

Camí Mendoza ha destacat el fet que la Fira Marítima és essencial per potenciar l’interès pel mar i la nàutica i les seves possibilitats, sobretot de cara a les persones del territori. A més de la possibilitat que dóna vers el món laboral.

Tancava l’acte dels parlaments Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, destacant que el Club Nàutic Cambrils no es limita a la gestió ordinària, si no que fa que passin coses. I és gràcies a la confiança que té en la feina que fa i en les possibilitats del present i del futur.

Tot seguit, les autoritats han recorregut la Fira Marítima, coneixent un a un tots els seus participants i oferta.

A la Fira Marítima els seus visitants podran descobrir i provar els millors productes del sector nàutic, amb les últimes novetats en embarcacions i serveis relacionats, o interessants ofertes; activitats nàutiques, exhibicions, tallers infantils, presentacions o diversos concursos. I tot fins aquest diumenge.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies