Tarragona Empresarial al Twitter 16/12/2018 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Fenavin compleix les expectatives dels cellers que han assistit sota el paraigua de la cambra de Tarragona
T.E.
11/05/2017

La iniciativa de la Cambra de Tarragona de disposar d’estand propi a FENAVIN i d’oferir-lo a les deu empreses del territori que van ser les primeres en inscriure’s ha estat tot un èxit. Els contactes realitzats durant els tres dies d’activitat al certamen de Ciudad Real, ha superat amb escreix les expectatives inicials i els cellers participants han pogut ampliar la seva cartera de clients gràcies als nombrosos distribuïdors i compradors que han visitat l’espai de la corporació. La fira tanca aquesta mateixa tarda.

El President de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar l’èxit de la iniciativa que neix amb voluntat de continuïtat. “La Cambra ha de facilitar a les empreses tots els mecanismes que tingui al seu abast per afavorir l’expansió i difusió del seus productes. Pel sector del vi una fira com FENAVIN és estratègica per poder donar un pas més a l’hora d’ampliar els seus horitzons comercials. I l’experiència d’aquests dies ens demostra que l’aposta que vam fer a l’hora de disposar d’estand propi ha estat guanyadora” ha apuntat Sanromà que ja ha avançat que, atenent les bones sensacions de l’estand propi a FENAVIN, la Cambra continuarà en aquesta línia disposant d’un espai en d’altres fires estratègiques i que oferirà a les empreses interessades. Un repte que la corporació es planteja tant a nivell nacional com internacional.

Els cellers que han participat en aquesta edició de FENAVIN sota el paraigua de la Cambra són Vins del Tros de Vilalba dels Arts, Celler Piñol de Batea, Celler Cairats de Darmós, Cellers Sant Rafel de Pradell de la Teixeta, Josep Grau Viticultor de Falset-Marçà, UNIÓ, Cingles Blaus de Cornudella, Adernats (Vinícola Nulles) i De Muller i Vermuts Miró de Reus. Tots deu formaven part dels 1.800 cellers representats en aquesta edició d’una fira que ha esdevingut l’autèntic aparador nacional i internacional dels vins que es produeixen a l’Estat espanyol.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies