Tarragona Empresarial al Twitter 19/12/2018 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La firaReus acollirà Autoprimavera, un esdeveniment que comptarà amb 250 vehicles d'ocasió, gerència i quilòmetre 0
T.E.
11/05/2017

La Fira de Vehicles d'Ocasió, Autoprimavera, obre portes demà a la tarda i ocuparà el total de 6.500 m2 de superfície del recinte firal de Reus. En aquest espai es podran veure 250 vehicles d’ocasió, quilòmetre 0 i gerència, d'un total de 13 expositors.

Tal com ha destacat el vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Xavier Colom, «Autoprimavera tancarà l'activitat firal del primer semestre de l'any, durant el qual l'automoció ha tingut un pes molt important».

Des de l'organització d'Autoprimavera, es confia que enguany serà un bon any per aquesta fira ja que, segons dades de la Federació d'Associacions de Concessionaris d'Automoció (FACONAUTO), les transferències de vehicles de segona mà, gerència o quilòmetre 0 van augmentar en un 30,7% a tot l'Estat en el primer trimestre de l'any. A Catalunya aquesta mitjana se situa una mica per sobre d'aquesta mitjana, amb un augment del 31,2%.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha explicat que «les matriculacions de vehicles nous a través de canals com el renting fa que cada vegada hi hagi més vehicles seminous de fins a tres anys que estan en bon estat i poden resultar atractius pels potencials compradors». A més, la desaparició del Pla Pive ha provocat que torni a haver-hi interès per models seminous que per preu i prestacions poden competir amb el vehicle nou.

A la fira Autoprimavera es podran veure cotxes de tots els preus i característiques. Hi haurà cotxes de segona mà a partir dels 6.000 euros, i també cotxes de gerència amb moltes prestacions i pocs quilòmetres, que són d'una gamma de preus més elevada.

La fira obrirà portes demà a la tarda, de quatre a vuit. Dissabte i diumenge, l'horari serà d'11 del matí a 8 de la tarda. L'entrada a Autoprimavera és gratuïta.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies