Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L’ARGUS Petrochemical Markets Event i Expoquimia centren l’Assemblea de ChemMed
T.E.
04/05/2017

L’edifici de l’Autoritat Portuària ha estat la seu aquesta tarda de l’Assemblea General Ordinària del Clúster Químic, ChemMed Tarragona, entitat que agrupa tots els agents relacionats amb el sector al territori. El President del Clúster i de l’AEQT, Josep Francesc Font; i el Vicepresident de ChemMed i President del Port de Tarragona, Josep Andreu; han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la reunió, que ha comptat amb una bona representació d’institucions públiques i privades. Tal com marcava l’ordre del dia, l’Assemblea ha servit per aprovar els comptes del 2016, presentar el pressupost del 2017, fer un balanç de les activitats fetes l’any anterior i presentar el pla d’acció per a l’exercici en curs.

En aquest darrer punt s’ha destacat el fet que Tarragona acollirà la setmana vinent un dels principals esdeveniments internacionals del sector petroquímic. La prestigiosa consultora ARGUS Dewitt ha escollit Tarragona com a escenari d'una de les principals conferències internacionals del sector, on es donaran cita els principals agents del sector per debatre sobre els canvis en els fluxos globals de productes i integració de les cadenes de subministrament. En aquest escenari, també es donarà a conèixer el model del clúster ChemMed Tarragona, així com les possibilitats d'inversió que ofereix el territori. La jornada que organitzarà ARGUS a la ciutat permetrà la promoció de les empreses del territori i atreure l'atenció d'empreses més enllà del continent europeu. En el marc del pla comercial d'internacionalització del clúster ChemMed Tarragona, s'ha decidit apostar perquè esdeveniments internacionals del sector es celebrin a la ciutat, amb l'objectiu de promoure el site químic i petroquímic de Tarragona, i les infraestructures que el Port de Tarragona ofereix al sector.

En aquesta mateixa línia s’ha avançat la participació del Clúster a Expoquimia 2017, la Fira que cada tres anys concentra els principals referents internacionals del sector químic a Barcelona. Per segona edició consecutiva ChemMed formarà part del projecte ‘Smart Chemistry, Smart Future’, que organitza i coordina Feique. Aquesta trobada mundial es celebrarà a Fira de Barcelona del 2 al 6 d’octubre.

També s’han marcat altres esdeveniments destacats que es duran a terme aquest any, com la trobada de directors d’ACCIO, que reunió els delegats d’aquesta institució a nivell internacional; o la jornada que s’organitzarà al juny amb Ferrmed en favor del Corredor del Mediterrani.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies