Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Salou acollirà un simposi científic sobre nutrició avícola amb més de 1.500 experts de tot el món
T.E.
03/05/2017

Més de 1.500 experts en nutrició avícola es trobaran entre el 8 i l’11 de maig a Salou i Vila-seca (Tarragona) amb motiu de la celebració del 21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017), l’esdeveniment més rellevant a nivell mundial en aquest sector.

El simposi serà al centre de convencions situat a les instal·lacions del complex de Port Aventura, i reunirà delegats, nutricionistes, professors, científics i empreses de més de 60 països. Més del 50% dels assistents són de fora de la Unió Europea. Durant quatre dies, s’han preparat sis sessions de conferències i grups de discussió per als assistents sobre els temes més rellevants en nutrició avícola i d’interès per a científics i la indústria. Es debatrà sobre el consum d'aliment, la termoregulació i l'estrès per calor, estratègies d'alimentació i la salut gastrointestinal, diferents temes centrats en l'alimentació de precisió, l'ús optimitzat dels ingredients dels aliments, i la sostenibilitat en l'alimentació de les aus.

Enguany l’IRTA és l’organitzador de l’ESPN 2017, que se celebra cada dos anys a diferents ciutats des de 1977. En aquesta edició s’espera superar la xifra de 1.500 assistents, la més alta de totes les edicions celebrades fins ara. L’esdeveniment compta amb el suport de 32 empreses patrocinadores i la col·laboració dels ajuntaments de Salou i Vila-seca.

L’avicultura a Catalunya
Catalunya produeix el 25% de la carn d’aus de l’Estat en 1.210 explotacions (el 25% del total de les granges de l’Estat).
Catalunya té gairebé el 8% del cens estatal de ponedores i produeix el 8’6% dels ous de l’Estat. (Font: MAPAMA, 2015).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies