Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Cambra de Reus dóna suport a la Fira Marítima de Cambrils
T.E.
25/04/2017

Per segon any consecutiu la Cambra de Comerç de Reus ha refermat el seu compromís amb la Fira Marítima Costa Daurada, una iniciativa del Club Nàutic Cambrils que enguany arriba a la desena edició. Com ja va succeir l’any passat, la corporació s’uneix a un projecte que té com a objectiu acostar la nàutica a tothom a través de les empreses i entitats del sector. La signatura del conveni s’ha realitzat aquest matí amb la presència del president de la Cambra Isaac Sanromà, i del seu homòleg al Nàutic cambrilenc, Ramon Vallverdú.

Precisament durant la signatura el President de la Cambra ha volgut destacar l’aposta de la corporació per aquells “esdeveniments que es caracteritzen per dinamitzar l’economia de la zona i per crear sinèrgies entre empreses.” En aquest sentit ha posat l’exemple del sector nàutic que “té una dimensió important a casa nostra, en contínua expansió i creixement. D’aquí la voluntat de la Cambra de ser al costat d’aquells que treballen de valent en la promoció d’aquest sector i que ajuden, de manera ben especial, a la seva popularització. Un àmbit on la Fira Marítima hi té molt a dir i a fer”.

Sanromà ha destacat, també, la importància de la Nàutica com un element d’atracció turística de primer ordre, recordant que el 70% del turisme relacionat amb el mar a l’estat espanyol té el litoral mediterrani com a referent.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies