Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Vila-seca manté el seu esforç en ajuts a l’emprenedoria i l’ocupació
T.E.
05/04/2017

L’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat recentment les bases del programa “Impuls a l’Ocupació” amb tot un seguit d’incentius a les empreses i emprenedors del municipi per tal de potenciar la contractació de ciutadans de Vila-seca. Aquest programa permet també la concessió d’incentius econòmics per a la creació de noves empreses i per aquest any 2017, l’Ajuntament ha incorporat també nous ajuts pel foment de la contractació de majors de 45 anys.

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament de Vila-seca ha posat recentment en funcionament el primer Pla d’Ocupació Municipal d’aquest 2017 per a 25 treballadors, amb especial incidència amb les persones majors de 45 anys.

Programa Impuls a l’Ocupació 2017

Ajuts a la contractació de persones del municipi de Vila-seca: L’Ajuntament de Vila-seca impulsa un sistema d’ajuts econòmics a les empreses de la demarcació per tal d’incentivar la creació de llocs de treball i la contractació de persones aturades del municipi.

Ajuts als nous emprenedors i a la creació de noves empreses al municipi de Vila-seca: L’Ajuntament ha establert un sistema d’incentius a la promoció de l’emprenedoria i a l’afavoriment de la creació i establiment de noves empreses al municipi amb l’objectiu d’impulsar i fomentar la creació de noves empreses i llocs de treball al municipi.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies