Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La 3ª Fira Camins d’FP reuneix per primer cop l’oferta de formació professionalitzadora del Camp
T.E.
04/04/2017

Dimecres 5 d’abril a les 10:00h s’inaugura la 3ª Fira de Formació Professional Camins d’FP al foyer Marià Fortuny de firaReus. L’acte serà presidit per l’alcalde Reus, Carles Pellicer; el president de la Cambra Comerç de Reus, Isaac Sanromà; el delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs; el president del Consell Català de la Formació Professional, ordi Ficapal; i el delegat de Govern a Tarragona, Ò ;scar Peris. I comptarà amb l’assistència de diverses autoritats dels ajuntaments coorganitzadors de Tarragona, Valls, el Vendrell i Montblanc

El certamen, d’entrada lliure, serà els dies 5 i 6 d’abril en horari de 9 a 18h. Enguany amplia l’abast territorial i comptarà amb l’oferta de formació professionalitzadora que s’imparteix al conjunt del Camp de Tarragona. L’objectiu de la fira és apropar-la als futurs estudiants, a les empreses i a la ciutadania en general, així com donar a conèixer el nivell de qualitat amb el que es treballa des dels centres.

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen les sessions que complementaran l’esdeveniment: sessions tècniques d’experts sobre noves professions, mobilitat internacional, dades d’inserció de l’FP; sessions d’orientació acadèmica i d’emprenedoria social; una taula d’experiències d’exalumnes i dues taules amb empreses.

Les taules d’empreses, concretament tindran lloc els dos dies en horari de 16 a 17h30. La seva finalitat és donar a conèixer experiències en formació de més d’una quinzena d’empreses de diferents sectors professionals i obrir un espai de debat entorn a la formació professional existent al Camp.

La fira també oferirà una programació de tallers de mitja hora de durada de diverses especialitats formatives a càrrec de l’alumnat dels centres expositors. Es podran veure demostracions de cocteleria, perruqueria, aparadorisme, reanimació DEA, balls, activitats esportives, pràctica de motoserra i dinàmiques de grup, entre d’altres.

Camins d’FP compta enguany amb 34 expositors. És possible gràcies al treball conjunt de les diferents entitats organitzadores: els Ajuntaments de Tarragona, Valls, el Vendrell i Montblanc, la Cambra de Comerç de Reus, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, el Servei d'Ocupació de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Àrea d'Ensenyament i Política lingüística de l'Ajuntament de Reus i Mas Carandell, i per primera vegada comptarà amb el patrocini de l’empresa Sorigué.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies