Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La 3a edició de la Fira Camins d’FP de Reus, el 5 i 6 d’abril
T.E.
30/03/2017

La 3a Fira Camins d’FP tindrà lloc els dies 5 i 6 d’abril a Reus, amb l’objectiu de donar a conèixer a futurs estudiants i empreses les famílies professionals, especialitats i centres que la imparteixen al territori. La principal novetat d’aquesta edició és que s’ha fet un salt endavant per mostrar en un únic espai l’oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona, i així presentar la qualitat de la consolidada i potent realitat educativa en matèria de formació professional, reglada i no reglada, que tenim a nivell territorial.

Aquest canvi d’enfocament ha permès quadruplicar el nombre d’expositors que enguany seran 34, per la qual cosa l’esdeveniment, que fins ara s’havia realitzat en el marc de la Llotja de Reus, es trasllada a les instal·lacions de firaReus, i ocuparà el foyer Marià Fortuny i l’entrada principal de planta baixa.

Organització i patrocini
L’organització del certamen d’enguany és doncs supramunicipal i es realitza amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, els SSTT d’Ensenyament i del SOC, els Ajuntaments de Tarragona, el Vendrell, Valls i Montblanc i la Cambra de Comerç de Reus. I compta amb la coordinació per part del municipi que acull l’acte, en aquests cas de manera compartida entre la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Reus i de Mas Carandell.

Una altra novetat que s’incorpora a l’event és l’opció de patrocini per part de les empreses del Camp. En aquesta tercera edició el Grup Sorigué, referent en els sectors de la construcció, els serveis industrials i municipals, la tecnologia i l’enginyeria de l’aigua, és l’empresa que patrocina la fira.

Representants de totes les institucions organitzadores i col·laboradores, així com de centres de Formació Professional de tot el Camp de Tarragona, han participat aquest dijous a la presentació pública d'aquesta nova edició de la fira. Durant l'acte han intervingut el regidor de Medi Ambient i Ocupació de l'Ajuntament de Reus Daniel Rubio, la regidora d'Ensenyament i Política Lingüística M. Dolors Sardà, el president de la Cambra de Comerç de Reus Isaac Sanromà, el cap dels Serveis Territorials d'Ocupació Manuel Garcia, la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament Sílvia Rodes i el diputat provincial delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació Joan Josep Malràs.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies