Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Akí Bricolaje obre les seves portes a Altafulla
T.E.
30/03/2017

L’empresa de Bricolatge AKI, especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, i pertanyent al Grup ADEO, obre avui les portes de la seva segona botiga a la província de Tarragona, concretament a Altafulla. L’establiment es troba al Carrer del Migdia, número 12 (al costat de la N- 340). L’acte d’inauguració va tenir lloc ahir dia 29 de març a les 13:30 h i va comptar amb la presència del Il·lm. Sr. Jaume Sànchez Hernàndez, Regidor d’Activitat Física, Esport, Comerç i Consum. Per part d’AKÍ, van assistir el Sr. Onofre Burgos, director regional d’AKÍ i el Sr. Javier Pujades, director d’AKÍ Altafulla.
La inversió per aquest nou projecte d’AKÍ Bricolaje és de 986.000 €. AKÍ Altafulla compta amb 1.787m2 dels quals, 1.492 m2 es dedicaran exclusivament a la venda. A més, disposa de 90 places d’aparcament gratuïtes.

L’obertura d’AKÍ Altafulla ha creat 45 llocs de treball, 18 en són empleats de botiga, amb un 55 % de dones y un 45 % d’homes. Cal assenyalar que el 90 % dels treballadors són de la zona i que per cobrir les vacants del nou local s’han rebut més de 2.100 sol·licituds de feina.

La botiga romandrà oberta de dilluns a dissabte de 9:30 h a 21:30 h i els diumenges de 9 h a 15 h oferint serveis com ara tall de fusta, servei postvenda, còpia de claus i comandaments, productes al tall i a mida, instal·lació o manetes per hora.

Tallers especials

El principal objectiu d’AKÍ Bricolaje és apropar les activitats de bricolatge, jardineria o decoració als seus clients. Per aquesta raó, AKÍ Altafulla organitzarà tallers gratuïts tots els mesos de l’any. D’aquesta manera, totes les persones que vulguin, podran aprendre i compartir els seus coneixements de la mà dels millors experts i sense sortir de la botiga.

En paraules de Javier Pujades, director d’AKÍ Altafulla: «Volem acostar el bricolatge de manera fàcil i senzilla als habitants d’Altafulla. Per això, comptem amb un gran equip d’especialistes que s’encarregarà de resoldre tots els dubtes que li puguin sorgir a qualsevol persona que visiti la nostra botiga. A més, tenim un ampli catàleg de productes per satisfer totes les necessitats dels nostres clients».
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies