Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Els clients qualifiquen Activa Mútua amb un notable alt
T.E.
24/03/2017

Les enquestes de satisfacció realitzades als clients d'Activa Mútua durant el passat any, llancen uns excel•lents resultats quant al tracte i percepció que tenen de professionals, serveis i instal•lacions.

Un sondeig que se circumscriu dins de l'estratègia de millora contínua. Sandra Savé, responsable del Departament de Servei al Client d'Activa Mútua informa que els resultats de les enquestes realitzades a usuaris (pacients), clients (empreses i assessories) i en Clínica Activa de Tarragona “han estat molt satisfactòries” a tenor de la nota mitjana concedida pels prescriptores: un 8,6 o el que és el mateix, un notable alt.

En total, s'ha sondejat l'opinió a més de 7.200 persones. Concretament, 1.923 usuaris de Clínica Activa l'han puntuat amb una nota mitjana de 9,5 gràcies a la positiva percepció que han tingut els pacients del personal mèdic i sanitari, les instal•lacions de l'hospital de dia i planta, i recepció.

De fet, fins i tot els usuaris procedents d'altres punts d'Espanya, prescindint de possibles inconvenients logístics, recomanen l'estada i tractament. “Es confirma així una tendència de millora continuada de la clínica i un augment de clients satisfets”, detalla Savé.

De fet, el 96 per cent recomana tractar-se en Clínica Activa. Els usuaris enquestats als centres mèdics i assistencials de l'entitat, un total de 3.294, puntuen l'atenció rebuda amb una nota mitjana de 8,6. El 46 per cent va complir amb les seves expectatives i un 45 per cent recomana visitar-se en aquestes dependències gràcies a la seva accessibilitat, comoditat, neteja, tracte del personal sanitari i resposta a les seves necessitats.

La gestió administrativa és qualificada amb un 9,1 i amb un 9 el tracte, la professionalitat, agilitat i dedicació dels serveis de rehabilitació. Els clients -empreses i assessories col•laboradores- acrediten a la mútua amb una nota mitjana de 7,8. Sondejats 1.999, el 88 per cent considera que es cobreixen les seves expectatives i el 83 per cent aconsellen col•laborar amb Activa Mútua, percentatge que s'eleva al 94 per cent per al cas concret de les assessories.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies