Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Oberta la inscripció per Ficommerce 2017
T.E.
02/02/2017

Ficommerce, la Jornada de Comerç i Màrqueting Digital que es farà el dia 21 de març a firaReus, ja ha obert el període d'inscripció. En aquesta edició, ESIC Business & Marketing School col•labora amb firaReus en l'elaboració del programa de manera que professionals del màrqueting de grans corporacions del país i que són professors de l'escola, exposaran les tendències en comunicació i vendes disponibles a través d'internet.

Entre els professors d'ESIC que participaran en la jornada hi ha Carlos Calvo, Digital Champion a Nestlé. Calvo ha treballat a l'agència McCann gestionant les xarxes socials de personalitats com Rafa Nadal i Pau Gasol i a Ficommerce parlarà de «El poder de l'escolta», és a dir, de les eines que tenen disponibles les empreses per escoltar els seus clients i trobar noves oportunitats de negoci. També és professor d'ESIC Luca Dell'Oro, soci fundador de la consultora de comunicació i màrqueting GOLDstage i director de l'Àrea de Publicitat d'ESIC, qui pronunciarà la conferència «El consumidor al poder: de client a CEO». La fundadora de Sastre Martín, Billie Sastre, parlarà d'«Atenció al client digital», mentre que José Facchin, Country Manager de SEMrush a Espanya i freelance especia litzat en màrqueting de continguts i posicionament web parlarà sobre «Millora la teva visibilitat a Google en el sector turístic: crea contingut» i per últim, Chal Jiménez, Director General de La Lio Comunicación, parlarà de «Personal Branding 2.0 per aconseguir l'èxit».

A més del professorat d'ESIC, Ficommerce també comptarà amb ponències de Raquel Tejedor, responsable de negoci de Big Ads a Microsoft Espanya; Rafa Liñán, CEO de Veziko, o Juan Antonio Robles, Co-fundador d'Adsmurai, entre d'altres.

La inscripció a Ficommerce està ja disponible a través de la pàgina web www.firareus.com/ficommerce al preu de 10 €. Les inscripcions per als tallers de SEO, SEM i Analytics, tenen un preu de 25 €.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies