Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre es promocionen a Navartur, certamen internacional de referència a l'Estat
T.E.
23/02/2017

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragon a participa, del divendres 24 al diumenge 26 de febrer, a la dotzena edició de la fira internacional de turisme de Navarra, Navartur, que se celebra a Pamplona. Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre hi disposen d'un estand propi des d'on promocionaran entre el públic navarrès, molt fidel a aquest territori. Navartur està consolidada com a referent del sector turístic a l’Estat espanyol, i des del Patronat de Turisme de la Diputació s'hi ha donat suport des de la seva primera edició.

La Diputació participa a la fira sota la fórmula de Corner estatal (participació conjunta i coordinada de diverses entitats iniciatives de promoció), que aglutina, a més del Patronat de Turisme de la institució, altres organismes de la Costa Daurada: els patronats d'Altafulla, Calafell, Cambrils, el Vendrell, l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Roda de Berà, Reus, Salou, Tarragona, Torredembarra i Vila-seca; Aquopolis, PortAventura i les associacions d’apartaments turístics de la Costa Daurada, la de càmpings de la Costa Daurada, la de golf de la Costa Daurada, la d’hotels de Salou, Cambrils i la Pineda, i l’Estació Nàutica de la Costa Daurada. Pel que fa a les Terres de l'Ebre, també sota la fórmula de Corner, hi participen, a més del Patronat de Turisme de la Diputació, les oficines i patronats de Turisme d’Alcanar, Amposta, Ascó, Camarles, Deltebre, l’Ampolla, Sant Carles de la Ràpita, la Terra Alta i Tortosa. I quant a les activitats d’animació en el marc de la fira, hi haurà el personatge Woody de PortAventura, que mostrarà la novetat d'aquest any: Ferrari Land.

Navartur té lloc al Palau de Congressos Baluarte de Pamplona i és un referent entre les fires de turisme del nord d’Espanya. En l’edició de 2016, va rebre prop de 32.000 visitants, amb uns 150 expositors que ocupaven una superfície quasi de 7.000 m2. D'entre les activitats paral•leles a la fira, destaquen el vuitè congrés internacional de turisme rural Reyno de Navarra, tallers de noves tecnologies en el sector turístics, demostracions, tastos gastronòmics i activitats per a les famílies.

Per la Costa Daurada, durant l’estiu de 2016 el mercat navarrès va suposar el 4,7% de l’ocupació. Els navarresos que visiten la zona s'allotgen majoritàriament a Salou, Cambrils i el nord de la Costa Daurada. Principalment ho fan a hotels, i tenen 44 anys de mitjana. Coneixen la destinació per recomanació i perquè hi han estat altres vegades. La seva estada mitja és de 7,8 nits. Viatgen en família amb nens, en un 64,5%. Arriben en cotxe i s'organitzen el viatge per Internet. Són fidels a la destinació i repeteixen en més d'un 80% dels casos. Valoren als llocs on s'allotgen l'entreteniment, el nivell del servei d'allotjament i la seguretat. De les activitats realitzades valoren els recursos arqueològics i històrics, i la neteja de platges i el mar.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies