Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Redessa i Garrigues organitzen el seminari d’actualització fiscal per a l’empresa
T.E.
22/02/2017

REDESSA i el despatx d'advocats Garrigues organitzen la jornada “Actualització Fiscal per a l’Empresa 2016”, durant la qual es tractarà la incidència per a les empreses dels principals canvis normatius en matèria fiscal que s'han produït en el darrer any. La jornada també servirà per fer una actualització respecte als criteris interpretatius derivats de la doctrina administrativa i de la jurisprudència en matèria tributària.

El seminari se centrarà en diferents àmbits: d'una banda en les principals novetats en l’Impost sobre Societats de l’exercici 2016, les novetats en matèria de procediment, les possibilitats de recuperació de la Plusvàlua Municipal i per últim, en matèria d’imposició indirecta. Aquests temes seran presentats per experts de Garrigues en cadascuna de les matèries:

· Principals novetats en l’Impost sobre Societats de l’exercici 2016, a càrrec de Núria Cabré
· Principals novetats en matèria de procediment i possibilitats de recuperació de la Plusvàlua Municipal, María Cenzual
· Principals novetats en matèria d’imposició indirecta: SII, Magda Agustí

El seminari es realitzarà dimecres, 1 de març, de 9.30 a 13.30 h a l'edifici Tecnoparc, en les sales de reunions de firaReus. La inscripció al seminari és gratuïta i per participar-hi només cal formalitzar-la a través de la pàgina web de REDESSA
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies