Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Vila-seca presenta el Pla Estratègic de l’activitat turística
T.E.
16/02/2017

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha presentat avui el Pla Estratègic de l’activitat turística del municipi. L’acte, que s’ha dut a terme a l’Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, ha estat presidit per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono; el president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura; i el responsable del Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, Jordi Calabuig.

El Pla Estratègic de l’activitat turística de Vila-seca és una ferma aposta del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca per potenciar la destinació i impulsar noves vies de desenvolupament i creixement en el sector en el període 2017-2021. Al llarg del 2016, el sector públic i privat han treballat conjuntament per tal d’analitzar la realitat de la destinació i identificar la diagnosi de l’activitat turística.

D’aquesta diagnosi s’han establert diferents oportunitats de millora per tal de consolidar el model turístic i aconseguir que aquesta sigui una destinació d’alta qualitat, de prestigi i sostenible. “Vila-seca i més concretament la Pineda Platja és una destinació consolidada en els segments de turisme familiar i d’oci, però els mercats són molt canviants i hem de saber identificar les noves tendències, adaptar-nos al nou model i buscar estratègies que donin resposta a aquests canvis”, ha declarat el president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura.
Unes estratègies que, en paraules d’Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, “han d’anar sempre acompanyades d’una bona visió i planificació, com ha fet sempre Vila-seca, perquè siguin exitoses”.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies