Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Vallsgenera contracta 26 persones en atur a través del programa 'treball i formació'
T.E.
08/02/2017

L'Ajuntament de Valls ha contractat 26 persones en atur a través dels plans d'ocupació impulsats per Vallsgenera amb el programa 'Treball i Formació' i subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

El programa té un doble objectiu: d'una banda, donar feina a aquelles persones desocupades, i d'altra, formar-les durant el període de treball perquè, després d'aquest temps, puguin estabilitzar la seva situació laboral en el sector privat.

El perfil de les persones contractades es divideixen en dues línies: una adreçada a persones majors de 45 anys en situació d'atur que no cobrin cap prestació i una altra destinada a la contractació i la formació de persones en situació d'atur beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció (PRMI).

Els treballadors ocuparan diferents tasques: visitadors d' empresa, suport informàtic, administrativa, neteja, sector de la construcció, entre d'altres. Una darrera plaça està destinada a suport i coordinació del programa.

La durada d'aquests plans d'ocupació és d' entre sis i dotze mesos a jornada completa.
Dos d'aquests contractes van començar abans d'acabar l'any i la resta ho van fer el dia 31 de gener. La subvenció atorgada per aquest programa és de 284.989 euros.

A l'acte de presentació ha assistit l'alcalde de Valls, Albert Batet, el regidor d'ocupació i empresa i president de Vallsgenera, Joan Carles Solé, i els beneficiaris de la subvenció.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies