Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Innovació i creativitat a la presentació dels projectes de la 20a edició de l’MBA-URV
T.E.
03/02/2017

El model educatiu de l’MBA-URV es fonamenta en l’Aprenentatge Basat en el Projecte. Els alumnes realitzen un projecte de creació d’una nova organització des del començament de les classes, que els obliga a aplicar i integrar el coneixement de les diferents assignatures en la resolució d’un problema real. Es recomana que els projectes es facin en equip.

S’han presentat un total de vuit projectes, molt diferents tots ells, al tribunal i a totes les persones que han assistit a la presentació. Tant la presentació oral com la defensa són públiques.

Ha donat el tret de sortida el projecte “Altadill, SL”, una empresa que actualment ja està en funcionament, dedicada a la distribució i comercialització d’electrodomèstics i electrònica de consum. A continuació s’han presentat “ART” i “ART 2017”, dos projectes que proposen la creació d’un centre d’alt rendiment esportiu a Tarragona; i el primer dia ha finalitzat amb “Collage hotel”, un projecte de creació d’un hotel amb estàncies personalitzades segons les necessitats del client.

El projecte Jaima es va presentar durant la segona jornada
Els membres del projecte “Experience Jaima” van presentar-lo durant la segona jornada.
El segon dia s’han presentat quatre nous projectes vinculats a temàtiques ben diferents: “Experience Jaima”, un projecte vinculat al sector turístic que ofereix una estància exclusiva i sostenible, en un entorn natural preferent com és el Delta de l’Ebre; “HeyHup”, una aplicació de mòbil que permet crear i assistir a esdeveniments d’una manera molt més social de l’habitual, prioritzant la participació i interacció dels usuaris; “Monitoring System Services”, que proposa un equip per a monitoritzar en temps real els consums elèctrics de les llars, PIMES i grans empreses; i finalment s’ha presentat “Vitta”, el projecte de producció d’una nova beguda d’aperitiu i cocteleria diferenciada pels seus aromes i gustos naturals. Tots els assistents van poder tastar-la al final de la seva presentació.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies