Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Innovació i canvis: gestionar les tensions a l'empresa
T.E.
17/01/2017

El dia 21 de gener és el Dia Internacional de la Mediació, que se celebra
internacionalment i que comprèn diferents àmbits professionals. En l'àmbit empresarial, la mediació ofereix la possibilitat de gestionar conflictes amb el personal, entre els departaments que integren l'empresa o bé entre empreses del mateix sector. D'aquesta manera es poden evitar els costos econòmics i de temps vinculats als temes judicials i també la repercussió negativa en la imatge de la marca.
Amb motiu del Dia Internacional de la Mediació, REDESSA i la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus tenen previst realitzar una jornada el dia 25 de gener a les 9.30 del matí, que se centrarà en els conflictes que es generen a l'empresa en els moments d'innovació i canvi. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, assegura que «amb aquestes jornades de petit format continuem treballant per donar eines a empreses i emprenedors en diferents àmbits de la gestió empresarial».

Les organitzacions tendeixen a no abordar les tensions que sorgeixen en els processos de canvi perquè els identifiquen amb un aspecte negatiu que cal evitar, segons asseguren els professionals de la mediació. També afirmen però, que cal parlar obertament dels conflictes i de la seva gestió positiva perquè són indispensables per abordar nous reptes. Per això, la jornada del dia 25 vol donar resposta a la pregunta: com podem aconseguir tot el potencial dels nostres recursos i transformar les tensions en oportunitats de millora en les nostres empreses i equips?
La jornada, que es realitza amb la col·laboració del Centre de Mediació del Baix Camp, és gratuïta i per participar-hi només cal formalitzar la inscripció a través de la pàgina web de REDESSA: www.redessa.cat

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies