Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Ajuntaments i entitats turístiques de la Costa Daurada es promocionaran conjuntament en fires nacionals, estatals i internacionals
T.E.
16/01/2017

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2017. Així ho estableix l'acord anual (conveni Corner) signat aquest dilluns al Palau de la Diputació de Tarragona, institució que promou aquesta participació en esdeveniments turístics juntament amb l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. El president de la Diputació, Josep Poblet, ha assistit a la signatura del conveni juntament amb el president del Patronat de Turisme de la institució, Martí Carnicer, i els representants dels ajuntaments i les entitats públiques i privades signants.

Les accions a desenvolupar en el conveni corner compten amb un pressupost conjunt, compartit de manera proporcional entre tots els participants. Pel que fa a les fires internacionals, els signants del conveni participaran a les fires ITB (Berlín, Alemanya), Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda), WTM (Londres, Regne Unit), MITT (Moscou, Rússia) i IGTM (Canes, França). I quant a les fires estatals i nacionals, assistiran a Fitur (Madrid), Unibike (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona). Fitur serà la popera fira a la que assistiran, del 18 al 22 de gener.

Enguany han rubricat el 14è conveni els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura. Pròximament també es preveu signar un conveni Corner, amb idèntic objectiu, amb ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l'Ebre.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies